Kthehu te lista

Njesi me sipërfaqe totale prej 315.7 m², në të cilën është përfshirë dhe hapësira shkalle+ashensor = 29 m².

Njesi Biznesi

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Njësi biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

316.00 m2

Avantazhet e Pronës

  1. Ambjenti ka sipërfaqe totale prej 315.7 m², në të cilën është përfshirë dhe hapësira shkalle+ashensor = 29 m².

  2. Ambjenti nuk ka tualet

  3. Në ambjent ndodhet një ballkon me sipërfaqe 7 m2 (përfshirë në sipërfaqen totale)

  4. Lartësia është 4.2 m dysheme-tavan

  5. Panel i rregullt elektrik

  6. Ndricimi dhe prizat jane te reja dhe funksionale

  7. Ambjent  i përshtatshëm për aktivitet biznesi

  8. Hyrja per tek ambienti tek shkalla e perbashket me banoret e pallatit

Cmimi i shitjes 1200 euro/m2.

Cmimi i qerase 950 euro/muaj

Ne rast te interesuarve ambienti eshte i disponueshem per tu vizituar

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

ambienti mund te perdores per njesi biznesi, zyra, etj.

Çmimi i shitjes