Back to list

Njesi me siperfaqe totale 120.85 m2, Lagja Besëlidhja Lezhe

Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e cila është e mbuluar nga transporti privat që lidh qytetin e Lezhës me qytetet e tjera dhe me fshatrat përreth. Gjithashtu zona ka një mbulim të saj me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike apo rrjetin e shpërndarjes së ujit të pijshëm. Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e preferuar për qëllime rezidenciale dhe komerciale.

Property data

Property type

Njësi biznesi

Property area

120.85 m2

Property advantages

Kjo njësi ndodhet në lagjen Besëlidhja, Lezhë. Prona ndodhet në një objekt 8-katësh dhe 1 kat nëntokë. Kati përdhe ka njësi shërbmi, ndërsa katet e sipërme kanë funksion rezidencial. Prona ka akses nga rrugë të brëndëshme të bllokut të banimit të cilat kalojnë në anën lindore të pallatit. Korpusi i vetëm i shkallëve aksesohet nga fasada perëndimore. Njësia ndodhet në katin zero në skajin veriperëndimor të pallatit dhe hyrja realizohet nga fasada perëndimore.

What can you use this property for?

Prona ndodhet pranë disa prej pikave kryesore të qytetit, si Stadiumi ”Besëlidhja”, Katedralja “Shën Nikolla”, Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Shkolla 9-Vjecare “Gjergj Fishta”, Gjimnazi jopublik, Xhamia etj.

Property price

69,834 Euro