Paguaj me Mastercard dhe shpërblehu!

7/8/2024

ProCredit Bank në bashkëpunim me Mastercard me kënaqësi ju njofton për një fushatë të re verore, e cila do të zgjasë deri në fund të muajit gusht 2024.

Kryeni të paktën 12 blerje në një shumë kumulative minimale prej 40.000 LEK gjatë periudhës së fushatës  promocionale – Korrik dhe Gusht 2024 dhe do t’ju kthehen 2.500 LEK në llogarinë tuaj.

Kartat e përshtatshme janë kartat individuale të debitit dhe kreditit.

Fushata promocionale zhvillohet në dy periudha si më poshtë:

  • Periudha e parë: nga 01.07.2024 deri më 31.07.2024, duke i përfshirë të dy datat.
  • Periudha e dytë: nga 01.08.2024 deri më 31.08.2024, duke i përfshirë të dy datat.