Kthehu te lista

Truall + Godinë me sipërfaqe 261 m2. Rr. Hamdi Pepa, Kombinat, Tiranë.

Truall+Ndërtesë, me sipërfaqe totale 261 m2 nga e cila 261 m2 Truall dhe 168.38 m2 është ndërtesë, me numër pasurie 3/92, volumi 6, faqe. 247, Zona Kadastrale 8240, e ndodhur ne Rr. Hamdi Pepa, Kombinat, Tiranë.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Truall dhe ndërtesë banimi

Të dhënat mbi siperfaqen

261.00 m2

Avantazhet e Pronës

Kjo pronë ndodhet pranë "Tregut Ushqimor" në zonën e ish-Qytetit të Nxënësve. Sipërfaqja totale e saj  është 261 m², nga e cila 261 m² truall dhe 168.38 m² ndërtesë. Ajo përbëhet nga dy kate dhe bodrum. Në katin përdhe gjenden dy dyqane, ndërsa kati mbi dyqanet aktualisht është ambjent banimi. Ndërtesa ka konstruksion me kolona beton armeje dhe mbulesat janë me soleta beton armeje. Orientimi është verilindje dhe jugperëndim. Hyrja në dyqan realizohet direkt nga trotuari i rrugës, ndërsa hyrja për në ambientin e banimit realizohet nga një rrugicë lagjeje e cila lidhet me Rr. Hamdi Pepa.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Duke qënë se prona ndodhet në zonën e tregut, ajo është një mundësi e mirë për ta përdorur për qëllime biznesi, ose për ta dhënë me qira.

Çmimi i shitjes

113,265 Euro