Back to list

Bodrum me siperfaqe totale 100.06 m2, Lagja Besëlidhja Lezhe

Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e cila është e mbuluar nga transporti privat që lidh qytetin e Lezhës me qytetet e tjera dhe me fshatrat përreth. Gjithashtu zona ka një mbulim të saj me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike apo rrjetin e shpërndarjes së ujit të pijshëm. Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e preferuar për qëllime rezidenciale dhe komerciale.

Property data

Property type

Njësi biznesi

Property area

100.06 m2

Property advantages

Prona Bodrum ndodhet në lagjen Besëlidhja, Lezhë. Prona ndodhet në një objekt 8-katësh dhe 1 kat nëntokë. Kati zero ka funksion shërbimesh ndërkohë që katet e sipërme kanë funksion rezidencial. Prona ka akses nga rrugë të brëndëshme të bllokut të banimit të cilat kalojnë në anën lindore të pallatit. Korpusi i vetëm i shkallëve aksesohet nga fasada perëndimore. Prona Bodrum ndodhet në katin minus 1 të pallatit dhe hyrja realizohet nga fasada perëndimore.

What can you use this property for?

Prona ndodhet pranë disa prej pikave kryesore të qytetit, si Stadiumi ”Besëlidhja”, Katedralja “Shën Nikolla”, Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Shkolla 9-Vjecare “Gjergj Fishta”, Gjimnazi jopublik, Xhamia etj.

Property price

17,314 Euro