Kthehu te lista

Truall + Ndërtesë me sipërfaqe 3500 m². Kutalli, Berat.

Zona në të cilën pozicionohet pasuria ka karakter bujqësor e blegtoral, pasi tokat përreth janë të punuara e të mbjella me agrokultura të ndryshme. Prona pozicionohet në buzë të rrugës kryesore, e cila paraqitet në gjendje mjaft të mirë asfaltimi. Pranë saj ka institucione dhe shkolla publike. Ajo shtrihet në një terren të sheshte dhe karakterizohet nga një formë e rregullt gjeometrike.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Truall dhe ndërtesë banimi

Të dhënat mbi siperfaqen

3500.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona është tipit  “Arë+Truall me ndërtesë” (objekt banimi) me sipërfaqe totale prej 3500m2, nga ku truall 200 m2 dhe ndërtesë 80 m2,e ndodhur në Kutalli, Berat. Ajo lokalizohet rreth 60m në jug të “Shkollës së Mesme të Bashkuar”, Kutalli, rreth 80m në veri të poliklinikës dhe buzë rrugës nacionale “Berat-Rroskovec”.
 

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për banim duke shfrytezuar njëkohësisht edhe arën pranë saj për kultivimin e produkteve bujqësore.

Çmimi i shitjes

22,400 EUR