Kursi i këmbimit

Politika e Privatësisë
  • Misioni i bankës
  • Struktura e bankës
  • Etika e biznesit
  • Politikat mjedisore
  • Informacioni Ligjor
  • Politika e Privatësisë
  • Ankesa
  • Sistemi i Sinjalizimit
  • CRS dhe FATCA
Kodi i valutës Banka blen Banka shet
EUR 119.45 121.3
USD 112.8 116.25
GBP 141.2 143.35
CHF 114.1 115.85
CNY 16.8355 17.09
Refreskuar më: 5/18/2022