Kthehu te lista

Truall me sip. 500 m2 nga e cila 259.98 m2 është ndërtesë (magazinë), Kukës

Prona ndodhet në një zonë të njohur të qytetit të Kukesit, me kartaker komercial e industrial. Në krah të rrugës kryesore “Mehmet Hoxhë Bruti”, kemi praninë e objekteve të biznesit, servise ,magazina, autolavazh, fabrika , pika karburanti etj

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Truall dhe ndërtesë biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

500.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona është “Truall me ndërtesë” (magazinë) me sipërfaqe trualli 500 m2 dhe ndërtesë 259.98 m2,e ndodhur në Kukës në zonën Industriale. Ajo lokalizohet në zonën industriale të Kukësit, rreth 900m (në vijë ajrore) në veri të qendrës së qytetit të Kukësit , rreth 600m në veri të stadiumit të Kukësit dhe shkollës së mesme “Havzi Nela”, rreth 720m në verilindje të Bar-lokal Zabeli dhe rreth 530m në lindje të Spitalit.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të perdoret për aktivitet biznesi, (magazine)

Çmimi i shitjes

26,677 EUR