Kthehu te lista

Apartament me siperfaqe 60.35 m2, Lezhë.

Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e cila është e mbuluar nga transporti privat që lidh qytetin e Lezhës me qytetet e tjera dhe me fshatrat përreth. Gjithashtu zona ka një mbulim të saj me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike apo rrjetin e shpërndarjes së ujit të pijshëm. Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e preferuar për qëllime rezidenciale dhe komerciale.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Apartament

Të dhënat mbi siperfaqen

60.35 m2

Avantazhet e Pronës

Apartamenti ndodhet në Lagjen "Besëlidhja" shk. 1, kati 4, ap. 24, pranë rrugës "Franz Jozef Strauss" në qytetin e Lezhës. Zona ku ndodhet Apartamenti ka marrë një zhvillim të vrullshëm gjatë dy dekadave të fundit. Në këtë zonë dominojnë ndërtime të reja me karakter rezidencial dhe komercial. Apartamenti ndodhet në një pallat 8-katesh ku kati zero ka karakter komercial, (bar-kafe, minimarket, etj).

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona ndodhet pranë disa prej pikave kryesore të qytetit, si Stadiumi ”Besëlidhja”, Katedralja “Shën Nikolla”, Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Shkolla 9-Vjecare “Gjergj Fishta”, Gjimnazi jopublik, Xhamia etj.

Çmimi i shitjes

15,004 Euro