Kthehu te lista

Arë me sipërfaqe totale 1560 m2, Mirditë.

Nga pikëpamja urbanistike kemi të bejmë me një zonë bujqësore. Prona ka formë të rregullt gjeometrike me rrugë të ndërmjetme parcelash dhe kanale kullues e vaditës.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

1560.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona ndodhet në fshatin Vau-Shkjeze, Mirditë. Prona është një tokë arë e cila ka formë të rregullt drejtkëndore. Toka është e rrethuar me gardh teli dhe është e mbjellë me hardhi rrushi. Në pronë futesh direkt nga superstrada Milot-Rreshen. Prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për kultivimin e kulturave të ndryshme bujqësore.

Çmimi i shitjes

6,764 Lek