Kthehu te lista

Arë me sipërfaqe totale 4763 m2, Komuna Qukës, Librazhd.

prona ndodhet në zonë malore në distance nga fshati Dritas, rruga për në pronë është e pa asfaltuar .

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

4763.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona Arë ndodhet në Fshatin Dritaj, Komuna Qukës, Librazhd. Prona ka një sipërfaqe prej 4763 m2, pasuria është me dokumentacion të rregullt hipotekor në emër të Procredit Bank.
Prona ndodhet në një zonë me karakter bujqësor dhe blektoral.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për kullota, mbjellje kulturave të ndryshme bujqësore.

Çmimi i shitjes

5,103 Euro