Kthehu te lista

Arë me sipërfaqe totale 2000 m2. Bregas, Peqin.

Prona ndodhet në një zonë fushore e rrethuar me parcela të ngjashme të cilat shfrytëzohen për bujqësi. Prona ka akses me një rrugë të pa asfaltuar,

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

2000.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona Arë ndodhet në fshatin Bregas të rrethit Peqin. Kjo pronë ndodhet në një distance rreth 1.1 km në jug të rrugës nacionale Rrogozhin-Peqin, dhe rreth 2 km në vijë ajrore në lindje të qëndrës Rrogozhinë. Zona ka reliev kryesisht fushor, kjo zonë është me karakter bujqësor. Prona është me dokumente pronësie në emër të Procredit Bank.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për mbjellje të kulturave të ndryshëm bujqësore.

Çmimi i shitjes

21,739 euro