Kthehu te lista

Arë me sipërfaqe totale 2000 m2. Blinisht, Lezhë.

Zona ku ndodhet prona është fushore dhe kryesisht përdoret për bujqësi. Prona ka infrastrukturë të rregullt për shfrytëzim të bujqësis dhe blegtorisë.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

2000.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona arë ndodhet në Fshatin Blinisht të rrethit Lezh. Kjo pronë ndodhet në një distance rreth 65m nga rruga për në fshatin Blinisht, dhe rreth 11.7km nga qyteti i Lezhë. Kjo zonë karakterizohet nga prona të ngjashme "Tokë Arë" për prodhim të kulturave të ndryshme bujqësore.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për mbjellje dhe kultivim të kulturave të ndryshëm bujqësore.

Çmimi i shitjes

5,797 euro