Kthehu te lista

Apartament me sipërfaqe 73.92 m2. Lezhë

Apartament me sipërfaqe totale 73.92 m2, me numër pasurie 4/81+1-23, volum 18, faqe 17, zona kadastrale 8632, në lagjen Beslidhja , Lezhë.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Apartament

Të dhënat mbi siperfaqen

73.92 m2

Avantazhet e Pronës

Apartamenti ndodhen në Lagjen "Besëlidhja" Shkalla 1, Kati 7, Ap 23 pranë rrugës "Franz Jozef Strauss" në qytetin e Lezhës. Zona ku ndodhet Apartamenti ka marrë një zhvillim të vrullshëm gjatë dy dekadave të fundit. Në këtë zonë dominojnë ndërtime të reja me karakter rezidencial dhe komercial. Apartamenti ndodhet në një pallat 8-katesh ku kati zero ka karakter komercial, (bar-kafe, minimarket, etj). Apartamenti me sipërfaqe 73.92m2 ndodhet në katin e 7 të pallatit.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona ka perdorim rezidencial , ambient banimi.

Çmimi i shitjes

22,698 euro