Kthehu te lista

Arë me sipërfaqe 8000 m2. Manëz, Durrës.

Prona ndodhet shumë pranë fshatit Manëz dhe aksesohet lehtë prej mjeteve bujqësore nga rruga kryesore e fshatit. Pranë pronës ndodhet edhe Depo e Ujit të fshatit Manëz.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

8000.00 m2

Avantazhet e Pronës

Ara me sipërfaqe prej 8000m2 , ndodhet në Manëz të qytetit të Durrësit. Ajo është në përdorim për qëllime bujqësore pjesë të saj janë të mbjella me rrënjë ulliri.  Prona ka një formë të rregullt trapezoidale dhe është e rrethuar me gardh teli në krahun lindor dhe perëndimor të saj. Aksesi për në pronë realizohet nga ana veriore e saj nëpërmjet një rrugice, të shtruar me zhavorr e cila ka dalje me tej në rrugën e fshatit Manëz. Shtrihet në një terren kodrinor dhe përdorimi më i mirë i saj është për qëllime bujqësore dhe kultivimin e agrokulturave të ndryshme.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Ara mund të gjejë përdorim të gjërë per qëllime bujqësore në prodhimin e kulturave të ndryshme si psh , pemëtore , vreshtari , etj.

Çmimi i shitjes

28,276 euro