Kredi për shtëpi deri në 90% pa kolateral.

2/28/2024

Imagjino shtëpinë e ëndrrave dhe bëje realitet! 


Mundësi financimi për shtëpi deri në 90% pa kolateral, në ProCredit Bank, falë bashkëpunimit me Usluga  Sh.p.k. 
Ofrojmë  normat më të mira në treg me financim në kohë rekord. Ju mjafton të zgjidhni apartamentin ku doni të investoni. 

Përfitimet 

  • Financim deri në 90%
  • Pa kolateral
  • Aprovim super i shpejtë, vetëm për dy ditë
  • Kohëzgjatje 25 vjet 

Dokumentat që duhet të paraqiten:

  • Vërtetim të ardhurash
  • Dokumenta identifikimi
  • Çertifikatë familjare

Përfito nga sot financim deri në 90% pa kolateral, vetëm per 2 ditë në ProCredit Bank!


Apliko online ose na kontakto për më tepër informacion në +355 42 389 389.