Njoftim për datën 13.03.2020

3/13/2020

Të nderuar Klientë,

Në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19 banka ProCredit ju fton të përdorni shërbimet elektronike të ofruara në Zonën 24/7 (për tërheqje, depozitime, etj.) si dhe platformat elektronike e-Banking dhe mobile Banking (për transferta, pagesa, etj).

Gjithashtu ju mund të na kontaktoni në +355 42 389 389 për asistencë apo çdo pyetje që mund të keni.

Për arsye sigurie, në dt. 13.03.2020, në Agjencitë ProCredit  nuk do të ketë prezencë fizike stafi.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin dhe urojmë që kjo situatë të kalojë sa më parë,

ProCredit Bank.