Orari i ri në Agjencitë ProCredit

4/13/2020

Të nderuar Klientë,

Ju njoftojmë se duke filluar nga dt.14.04.2010 orari kur Agjencitë ProCredit në të gjithë vendin do të kenë prezencë fizike stafi është 08:30 - 15:30.

Në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19 banka ProCredit ju fton të përdorni shërbimet elektronike të ofruara në Zonën 24/7 (për tërheqje, depozitime, etj.) si dhe platformat elektronike e-Banking dhe mobile Banking (për transferta, pagesa, etj), si mënyra më e sigurt për të përdorur shërbimet bankare. Gjithashtu ju mund të na kontaktoni në Qëndrën e Kontaktit +355 42 389 389 për asistencë apo çdo pyetje që mund të keni.

Ju falenderojmë,

ProCredit Bank.