Orari zyrtar i punës në Pika Shërbimi

8/17/2020

Të nderuar Klientë,

Ju njoftojmë se duke filluar nga dt.03 Gusht 2020 orari i punës në Pikat e Shërbimit ProCredit do të ndryshojë.

Orari i ri, do të jetë si në vijim:

  • Orari i Shërbimit për Klientë do të jetë: 09:00 - 14:00.
  • Orari i takimeve te planifikuara me Këshilluesit e Klientëve do të jetë 14:00 - 17:00

Banka ProCredit ju fton të përdorni shërbimet elektronike të ofruara në Zonën 24/7 (për tërheqje, depozitime, etj.) si dhe platformat elektronike e-Banking dhe mobile Banking (për transferta, pagesa, etj), si mënyra më e sigurt për të përdorur shërbimet bankare. Gjithashtu ju mund të na kontaktoni në Qëndrën e Kontaktit +355 42 389 389 për asistencë apo çdo pyetje që mund të keni.

Ju falenderojmë,

ProCredit Bank.